Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær lokk av tomatene og hul ut innmaten.  Dryss med salt og legg dem opp/ned så noe av saften trekkes ut.

     

    Bland forsiktig alt til salaten og fyll tomatene.  Anrett på salatblad med egg og oliven. Legg en liten rømmeklatt på toppen av hver, pynt med oregano og gjerne en ansjosfilet.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk bifftomat
  • ½ ts salt
  • 1 boks hermetisk tunfisk i olje
  • 150 g hvitost i små terninger
  • ½ stk slangeagurk i strimler
  • 8 stk grønne oliven i skiver
  • 2 ss frisk oregano
  • ½ stk hodesalat eller annen salat
  • 4 stk hardkokte egg i båter
  • 1 boks ansjosfileter
  • 8 stk sorte oliven
  • 2 dl lettrømme

Fremgangsmåte

  • Skjær lokk av tomatene og hul ut innmaten.  Dryss med salt og legg dem opp/ned så noe av saften trekkes ut.

     

    Bland forsiktig alt til salaten og fyll tomatene.  Anrett på salatblad med egg og oliven. Legg en liten rømmeklatt på toppen av hver, pynt med oregano og gjerne en ansjosfilet.