Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Visp sammen ingrediensene til dressingen og sett den i kjøleskap til den skal brukes.

    Del blomkålhodet i små buketter. Rens og skjær reddikene og stilksellerien i skiver. Klipp opp gressløken.

    Skyll salaten og riv den grovt. Bland alle ingrediensene til salaten sammen.

    Hell over dressingen eller server den ved siden av.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk blomkål
  • 1 bunt reddik
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 bunt frisk gressløk
  • 1 stk ekebladsalat
  • Dressing:
  • 4 ss olivenolje
  • 3 ss rødvinseddik
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • ¼ ts kajennepepper
  • 1 ts finhakket frisk rosmarin
  • 1 båt presset hvitløk
  • 1 stk finhakket sjalottløk

Fremgangsmåte

  • Visp sammen ingrediensene til dressingen og sett den i kjøleskap til den skal brukes.

    Del blomkålhodet i små buketter. Rens og skjær reddikene og stilksellerien i skiver. Klipp opp gressløken.

    Skyll salaten og riv den grovt. Bland alle ingrediensene til salaten sammen.

    Hell over dressingen eller server den ved siden av.