Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok bugur etter anvisning på pakken og avkjøl. Rør inn spisskummen, salt og pepper.

    Skjær sukkererter i biter og bland med bulguren sammen med løkbåter, fetaost, oliven og tomater delt i to. Har du ikke sukkererter, kan du bruke grønne bønner.

    Rør sammen ingrediensene til tzatzikien og smak til med salt og pepper.

    Server tzatziki til salaten - gjerne med fersk baguett.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 dl kokt bulgur
  • 1 ts malt spisskummen
  • salt og pepper
  • 1 stk rødløk
  • 1 pk friske sukkererter
  • 150 g fetaost
  • 20 stk sorte oliven
  • 10 stk rød cherrytomat
  • Tzatziki:
  • 3 dl yoghurt naturell
  • ¼ stk slangeagurk
  • 2 båt hvitløk - knust
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Kok bugur etter anvisning på pakken og avkjøl. Rør inn spisskummen, salt og pepper.

    Skjær sukkererter i biter og bland med bulguren sammen med løkbåter, fetaost, oliven og tomater delt i to. Har du ikke sukkererter, kan du bruke grønne bønner.

    Rør sammen ingrediensene til tzatzikien og smak til med salt og pepper.

    Server tzatziki til salaten - gjerne med fersk baguett.