Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Begynn med å lage dressingen. Rør ingrediensene godt sammen og sett dressingen i kjøleskapet til den skal brukes.

    Skjær kyllingen i brede strimler, del baconskivene i to eller tre.

    Brun kylling i 3-4 minutter og baconenet til det er gjennomstekt i en blanding av olje og smør. Legg det over på kjøkkenpapir.

    Bland kylling, bacon, strimlet kål og krutonger og drypp dressingen over. Dryss til slutt parmesan over salaten og server umiddelbart.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk kyllingfilet
  • 3 skive bacon
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss smør
  • 1 båt hvitløk - presset
  • 1 stk strimlet savoykål
  • 1 dl brødkrutonger
  • 1 dl revet parmesan
  • Dressing:
  • 1 stk eggeplomme
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ts dijonsennep
  • salt og pepper etter smak
Cæsarsalat med savoykål

Fremgangsmåte

  • Begynn med å lage dressingen. Rør ingrediensene godt sammen og sett dressingen i kjøleskapet til den skal brukes.

    Skjær kyllingen i brede strimler, del baconskivene i to eller tre.

    Brun kylling i 3-4 minutter og baconenet til det er gjennomstekt i en blanding av olje og smør. Legg det over på kjøkkenpapir.

    Bland kylling, bacon, strimlet kål og krutonger og drypp dressingen over. Dryss til slutt parmesan over salaten og server umiddelbart.