Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Snitt kålen fint. Skjær stilkselleri og gulrot i tynne strimler eller riv dem grovt.

    Vask eplet og del det i biter. Bland eplene med 1 ss sitronsaft slik at de ikke blir brune.

    Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med sitronsaft, sukker, salt og pepper.

    Bland grønnsakene med dressingen.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ¼ stk hodekål
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk eple
  • Dressing:
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss majones
  • 4 ss matyoghurt
  • 1 ss sukker
  • salt og pepper etter smak
Miljøbilde av coleslaw med eple servert i hvit, stor bolle

Fremgangsmåte

  • Snitt kålen fint. Skjær stilkselleri og gulrot i tynne strimler eller riv dem grovt.

    Vask eplet og del det i biter. Bland eplene med 1 ss sitronsaft slik at de ikke blir brune.

    Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med sitronsaft, sukker, salt og pepper.

    Bland grønnsakene med dressingen.