Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Ha kål og gulrot i en stor bolle.

    Bland sammen yoghurt, eddik, majones, vårløk og hvitløk i en bolle.

    Vend dressingen godt inn i grønnsakene.

    Salaten har godt av å stå i kjøleskapet en times tid før servering.

Det er godt med finhakket sylteagurk i coleslaw.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk hodekål i tynne strimler
  • 3 stk grovreven gulrot
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 6 ss eddik, 7 %
  • 2 ss majones
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • nykvernet pepper
  • 1 stk finsnittet vårløk

Fremgangsmåte

  • Ha kål og gulrot i en stor bolle.

    Bland sammen yoghurt, eddik, majones, vårløk og hvitløk i en bolle.

    Vend dressingen godt inn i grønnsakene.

    Salaten har godt av å stå i kjøleskapet en times tid før servering.

Det er godt med finhakket sylteagurk i coleslaw.