Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok couscous som anvist på pakken. Rør inn olivenolje, limesaft, hvitløk, hakket koriander og ingefær mens couscousen fremdeles er varm.

    Avkjøl.

    Bland inn løk og paprika.

    Vend forsiktig inn bringebær.

    Dypp sukkererter raskt i kokende vann. Skyll i kaldt vann. Skjær av stengelen på den ene siden slik at ertene kommer til syne. Dander sukkererter på salaten.

    Server salaten gjerne med en vinaigrette eller en bringebærdressing som du lager ved å blande litt bringebær, olivenolje, bringebæreddik, litt honning, salt og pepper.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 dl couscous
  • saften av 1 stk lime
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 båt hvitløk - knust
  • 1 stk rødløk i tynne skiver
  • 1 stk vårløk i skiver
  • ½ stk oransje paprika i terninger
  • 125 g bringebær
  • 150 g sukkererter
  • 1 dl finhakket frisk koriander
  • 1 ss olivenolje
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Kok couscous som anvist på pakken. Rør inn olivenolje, limesaft, hvitløk, hakket koriander og ingefær mens couscousen fremdeles er varm.

    Avkjøl.

    Bland inn løk og paprika.

    Vend forsiktig inn bringebær.

    Dypp sukkererter raskt i kokende vann. Skyll i kaldt vann. Skjær av stengelen på den ene siden slik at ertene kommer til syne. Dander sukkererter på salaten.

    Server salaten gjerne med en vinaigrette eller en bringebærdressing som du lager ved å blande litt bringebær, olivenolje, bringebæreddik, litt honning, salt og pepper.