Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok couscous etter anvisning på pakken. Tilsett smør, avkjøl.

    Skjær grapefrukten i båter uten hinner. Del jordbær i skiver. Rens avokado og del i biter.

    Legg couscous på et salatfat. Legg på grapefrukt, jordbær, avokado, salatblader og reker. Strø over hakket løk.

    Bland cottage cheese, crème frâiche, limeskall, salt og pepper til en røre. Smak til og server røren til salaten.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • dl couscous
  • 5 dl vann
  • 1 ss smør
  • 1 stk rød grapefrukt
  • 250 g jordbær
  • 2 stk avokado
  • 50 g salatblad
  • 2 stk vårløk
  • ½ stk rødløk
  • Kremet limerøre:
  • 250 g cottage cheese
  • 1 dl crème fraîche lett, 18 %
  • finrevet skall av 1 stk lime
  • salt og pepper
Couscoussalat med jordbær og avokado på grønn duk

Fremgangsmåte

  • Kok couscous etter anvisning på pakken. Tilsett smør, avkjøl.

    Skjær grapefrukten i båter uten hinner. Del jordbær i skiver. Rens avokado og del i biter.

    Legg couscous på et salatfat. Legg på grapefrukt, jordbær, avokado, salatblader og reker. Strø over hakket løk.

    Bland cottage cheese, crème frâiche, limeskall, salt og pepper til en røre. Smak til og server røren til salaten.