Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask, riv og bland salaten og anrett den på tallerkener. 

    Forvell aspargesen i 1 minutt - avkjøl. 

    Stek kyllingfiletene og skjær dem i strimler.  Skjær aspargesen litt på skrå før de danderes på salaten. Skjær ut fileter av appelsinene. Ha på resten av ingrediensene. 

    Bland olje, eddik og soltørkede tomater og ha dette over salaten rett før servering. 

    Server gjerne med ferskt brød.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk ekebladsalat
  • 1 bunt ruccula
  • 8 stk grønn frisk asparges
  • 2 stk kyllingfilet
  • 1 stk eple
  • fileter av 2 stk appelsin
  • 3 stk snittede soltørkede tomater
  • 1 ss god olje
  • 1 ss hvitvinseddik

Fremgangsmåte

  • Vask, riv og bland salaten og anrett den på tallerkener. 

    Forvell aspargesen i 1 minutt - avkjøl. 

    Stek kyllingfiletene og skjær dem i strimler.  Skjær aspargesen litt på skrå før de danderes på salaten. Skjær ut fileter av appelsinene. Ha på resten av ingrediensene. 

    Bland olje, eddik og soltørkede tomater og ha dette over salaten rett før servering. 

    Server gjerne med ferskt brød.