Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 250°C. Riv brødet i små biter. Legg brødbitene utover en plate og rist dem i ovnen til de begynner å få farge. Ta dem ut og la brødet avkjøles.

    Skjær løken fint og del tomater og ost i terninger. Legg alle ingrediensene i en bolle. Strø på salt og drypp over olivenolje. La salaten trekke i ca. 10 minutter.

    Pynt salaten med revet frisk basilikum og oliven ved servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk ciabattabrød
  • 2 stk rødløk
  • 30 stk rød cherrytomat
  • 150 g fetaost
  • smak til med flaksalt
  • 4 ss olivenolje
  • ½ potte frisk basilikum
  • 12 stk sorte oliven
Potetsalat med basilikum, paprika og oliven

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 250°C. Riv brødet i små biter. Legg brødbitene utover en plate og rist dem i ovnen til de begynner å få farge. Ta dem ut og la brødet avkjøles.

    Skjær løken fint og del tomater og ost i terninger. Legg alle ingrediensene i en bolle. Strø på salt og drypp over olivenolje. La salaten trekke i ca. 10 minutter.

    Pynt salaten med revet frisk basilikum og oliven ved servering.