Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Snitt kålen fint. Fileter appelsinbåtene slik at kjøttet blir uten hinner.

     

    Bland forsiktig snittet hodekål, appelsinbåter, strimlede svisker og hakkede hasselnøtter i en bolle. Rør sammen sukker og sitronsaft, og hell over salaten.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk hodekål
  • 2 stk appelsin
  • 1 dl strimlede svisker
  • 1 ts sukker
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 dl hakkede hasselnøtter

Fremgangsmåte

  • Snitt kålen fint. Fileter appelsinbåtene slik at kjøttet blir uten hinner.

     

    Bland forsiktig snittet hodekål, appelsinbåter, strimlede svisker og hakkede hasselnøtter i en bolle. Rør sammen sukker og sitronsaft, og hell over salaten.