Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Potetene kokes, deles i båter og stekes med skallet på i smør/olje sammen med friske urter, salt og pepper. Avkjøles. De øvrige ingrediensene skjæres opp som beskrevet. Alt tas over i en egnet salatbolle eller på fat.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 6 stk potet
  • 2 stk slangeagurk i staver
  • 5 stk tomat i båter
  • 2 stk rødløk i skiver
  • ca. 300 g fetaost i terninger

Fremgangsmåte

  • Potetene kokes, deles i båter og stekes med skallet på i smør/olje sammen med friske urter, salt og pepper. Avkjøles. De øvrige ingrediensene skjæres opp som beskrevet. Alt tas over i en egnet salatbolle eller på fat.