Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del tomater i skiver, rødløk i tynne båter eller ringer og agurk i halve grove skiver. Fordel på tallerken og legg over fetaost i biter og sorte oliven.

    Strø over frisk hakket timian og hell over god olivenolje.

    Drypp over sitronsaft og strø på grovt havsalt til slutt. Server med brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk tomat i skiver
  • 1 stk rødløk i ringer eller båter
  • 1 stk slangeagurk i skiver
  • 20 stk sorte oliven
  • 200 g fetaost
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 2 ss olivenolje
  • ½ ts grovt havsalt
  • saften av ½ stk sitron

Fremgangsmåte

  • Del tomater i skiver, rødløk i tynne båter eller ringer og agurk i halve grove skiver. Fordel på tallerken og legg over fetaost i biter og sorte oliven.

    Strø over frisk hakket timian og hell over god olivenolje.

    Drypp over sitronsaft og strø på grovt havsalt til slutt. Server med brød til.