Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Forvell grønnkålen raskt i usaltet vann i ca. 1 minutt. La den renne godt av seg.

    Bland alle ingrediensene til salaten.

    Rør dressingen sammen og smak den til med salt og pepper.

    Bland dressingen godt inn i salaten og dryss med valnøttkjerner.

     

    Kilde: www.saesonforgodsmag.dk

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk eple uten kjerne og delt i tynne skiver
  • 3 dl hakket grønnkål
  • 1 stk finsnittet rødløk
  • kjernene av 1 stk granateple
  • Dressing:
  • 1 ss grov dijonsennep
  • 2 ss olje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • salt og pepper
  • 30 g valnøttkjerner

Fremgangsmåte

  • Forvell grønnkålen raskt i usaltet vann i ca. 1 minutt. La den renne godt av seg.

    Bland alle ingrediensene til salaten.

    Rør dressingen sammen og smak den til med salt og pepper.

    Bland dressingen godt inn i salaten og dryss med valnøttkjerner.

     

    Kilde: www.saesonforgodsmag.dk