Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken. Tilsett kesam og finhakket sylteagurk.

    Kok opp vann med litt salt. Kok sukkerertene i 1 minutt og avkjøl dem i kaldt vann. La dem renne godt av.

    Skjær stilkselleri i skiver og paprika i terninger. Skrell og del hardkokte egg. Hakk valnøttkjerner.

    Bland alt sammen og smak til med salt og pepper.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 300 g fullkornpasta
  • 3 dl matyoghurt
  • 2 ss kesam mager
  • 1 dl sylteagurk, hakket
  • 200 g sukkererter
  • 3 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk gul paprika
  • 2 stk hardkokte egg
  • 8 stk valnøttkjerner
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
Oppskriftsbilde av grønnsaksalat med valnøtter og kokt egg servert i hvit bolle.

Fremgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken. Tilsett kesam og finhakket sylteagurk.

    Kok opp vann med litt salt. Kok sukkerertene i 1 minutt og avkjøl dem i kaldt vann. La dem renne godt av.

    Skjær stilkselleri i skiver og paprika i terninger. Skrell og del hardkokte egg. Hakk valnøttkjerner.

    Bland alt sammen og smak til med salt og pepper.