Oppskriftsbilde av grønnsaksalat med valnøtter og kokt egg servert i hvit bolle.

Grønnsaksalat med valnøtter og egg

Denne salaten er som skapt for å lages dagen i forveien og oppbevares i kjøleskapet. Da kan barna bare forsyne seg når de kommer sultne hjem fra skolen. Sukkererter, paprika og stilkselleri setter en spiss på smaken.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Tilsett kesam og finhakket sylteagurk.
  2. Kok opp vann med litt salt. Kok sukkerertene i 1 minutt og avkjøl dem i kaldt vann. La dem renne godt av.
  3. Skjær stilkselleri i skiver og paprika i terninger. Skrell og del hardkokte egg. Hakk valnøttkjerner.
  4. Bland alt sammen og smak til med salt og pepper.
Legg til på Min side
Del på Facebook