Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask og rens blomkål og del i mindre buketter. Skrell gulrøtter og skjær i tynne staver. Stek i olje over middels varme til grønnsakene har begynt å bli myke, men fremdeles har en hard kjerne. Det tar 8-9 minutter.

    Hakk hvitløk og ha i mot slutten av steketiden. Dryss over flaksalt, nykvernet pepper og basilikumblader.

    Denne tapasretten kan gjerne lages i forveien og serveres enten varm, kald eller lun.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk gulrot
  • 1 stk blomkål
  • 2 ss olivenolje
  • 3 båt hvitløk
  • 2 ss balsamicoeddik
  • flaksalt og nykvernet pepper etter smak
  • 10 blad frisk basilikum

Fremgangsmåte

  • Vask og rens blomkål og del i mindre buketter. Skrell gulrøtter og skjær i tynne staver. Stek i olje over middels varme til grønnsakene har begynt å bli myke, men fremdeles har en hard kjerne. Det tar 8-9 minutter.

    Hakk hvitløk og ha i mot slutten av steketiden. Dryss over flaksalt, nykvernet pepper og basilikumblader.

    Denne tapasretten kan gjerne lages i forveien og serveres enten varm, kald eller lun.