Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Gulrøtter, selleri og løk rives. Kålen finsnittes. Den ene grapefrukten klippes i biter, den andre presses slik at saften kan røres sammen med kremosten (crème chateau passer bra), som videre smakes til med salt og pepper. Salaten blandes.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 5 stk gulrot
  • ¼ stk stilkselleri (stangselleri)
  • ½ stk løk
  • ¼ stk hodekål
  • 2 stk grapefrukt
  • Dressing:
  • 2 beger kremost naturell
  • saften av 1 stk grapefrukt
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Gulrøtter, selleri og løk rives. Kålen finsnittes. Den ene grapefrukten klippes i biter, den andre presses slik at saften kan røres sammen med kremosten (crème chateau passer bra), som videre smakes til med salt og pepper. Salaten blandes.