Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rist pitabrødene i brødrister til de er gylne og sprø. Avkjøl og brekk i biter.

    Band alle ingrediensene til dressingen og smak den til.

    Skjær tomatene i to og ost i terninger. Bland salat, tomater, brødbiter, ost og kapers. Hell over dressingen like før servering.

    Server salaten med spekeskinke eller røkt skinke i skiver.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk pitabrød
  • 75 g gul cherrytomat
  • 75 g rød cherrytomat
  • 100 g hjertesalat eller bland flere sorter salater
  • ½ dl kapers
  • 200 g godt lagret hvitost
  • Dressing:
  • 1 ss hakket frisk rosmarin
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ss rødvinseddik
  • ½ dl olivenolje
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Rist pitabrødene i brødrister til de er gylne og sprø. Avkjøl og brekk i biter.

    Band alle ingrediensene til dressingen og smak den til.

    Skjær tomatene i to og ost i terninger. Bland salat, tomater, brødbiter, ost og kapers. Hell over dressingen like før servering.

    Server salaten med spekeskinke eller røkt skinke i skiver.