Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll jordbærene og fjern hamsen (i denne rekkefølgen). Del jordbærene i to.

    Del melonen og fjern kjernene. Fjern skallet og skjær kjøttet i biter.

    Bland de halve jordbærene forsiktig med bringebær og melonbiter.

    Skyll rucculaen og la den renne godt av. - evt. bruk en salatslynge for å få ut mest mulig vann.

    Skjær fetaosten i terninger.

    Vend forsiktig inn osten og rucculaen i salaten.

    Rør sammen ingrediensene til dressingen og drypp den over salaten.

    Krydre med salt og nykvernet pepper.

     

    Kilde: https://saeson-web.dk/

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 500 g jordbær
  • 1 stk nettmelon
  • 100 g bringebær
  • ½ pk ruccula
  • 100 g fetaost
  • Limedressing:
  • 2 ss rapsolje
  • saften av 1 stk lime
  • 1 ss flytende honning
  • salt og pepper
Jordbærsalat på blå asjett

Fremgangsmåte

  • Skyll jordbærene og fjern hamsen (i denne rekkefølgen). Del jordbærene i to.

    Del melonen og fjern kjernene. Fjern skallet og skjær kjøttet i biter.

    Bland de halve jordbærene forsiktig med bringebær og melonbiter.

    Skyll rucculaen og la den renne godt av. - evt. bruk en salatslynge for å få ut mest mulig vann.

    Skjær fetaosten i terninger.

    Vend forsiktig inn osten og rucculaen i salaten.

    Rør sammen ingrediensene til dressingen og drypp den over salaten.

    Krydre med salt og nykvernet pepper.

     

    Kilde: https://saeson-web.dk/