Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll jordbærene og fjern deretter hamsen. Del jordbærene i to (i fire om de er store).

    Legg jordbær over i en serveringsbolle. Tilsett nykvernet pepper, balsamico og rucculasalat og vend salaten forsiktig.

    Dryss til slutt over smuldret fetaost eller fetaost i terninger og ristede pinjekjerner.

     

    Kilde: https://saeson-web.dk/

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 250 g jordbær
  • nykvernet pepper etter smak
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 50 g ruccula
  • 100 g fetaost
  • 35 g ristede pinjekjerner
Ruccola med jordbær og fetaost på hvit asjett

Fremgangsmåte

  • Skyll jordbærene og fjern deretter hamsen. Del jordbærene i to (i fire om de er store).

    Legg jordbær over i en serveringsbolle. Tilsett nykvernet pepper, balsamico og rucculasalat og vend salaten forsiktig.

    Dryss til slutt over smuldret fetaost eller fetaost i terninger og ristede pinjekjerner.

     

    Kilde: https://saeson-web.dk/