Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask appelsinen. Skrell og grovriv kålrot og eple. Bland inn paprikaterninger og fetaost og press appelsinsaft over. Dryss revet appelsinskall på toppen.

    Server salaten som råkost til fisk eller kjøtt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ kg kålrot
  • 2 stk eple
  • ½ stk rød paprika i små terninger
  • 100 g fetaost
  • saft og revet skall av 1 stk appelsin

Fremgangsmåte

  • Vask appelsinen. Skrell og grovriv kålrot og eple. Bland inn paprikaterninger og fetaost og press appelsinsaft over. Dryss revet appelsinskall på toppen.

    Server salaten som råkost til fisk eller kjøtt.