Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Begynn med å marinere osten. Blandd sammen olivenolje, finhakket hvitløk, finhakket vårløk, løpstikke og hakket frisk oregano. Skjær osten i små biter og ha oppi marinaden natten over.

    Finsnitt pak choy, hodekål og grønnkål. Riv salat i mindre biter. Skjær cherrytomat i to og paprika, agurk og rødløk i små terninger. Bland alle grønnsakene godt sammen.

    Tilsett serranoskinke i tynne skiver og den marinerte osten. Strø over brødkrutonger. Tilsett litt av oljen fra osten, og server salaten straks, gjerne med hvitløksbrød eller annet godt brød.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ¼ stk hodekål
  • 250 g grønnkål
  • ¼ stk pak choy
  • ½ pk ruccula
  • ½ stk radicchio rosso
  • ½ stk friséesalat
  • 1 pose bønnespirer
  • 10 stk gul cherrytomat
  • 1 stk rød paprika
  • ½ stk slangeagurk
  • ½ stk rødløk
  • 100 g serranoskinke
  • 100 g hvitost
  • Marinade:
  • dl olivenolje
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 2 stk vårløk
  • 5 blad frisk løpstikke
  • 1 ss hakket frisk oregano
  • 1 pk brødkrutonger

Fremgangsmåte

  • Begynn med å marinere osten. Blandd sammen olivenolje, finhakket hvitløk, finhakket vårløk, løpstikke og hakket frisk oregano. Skjær osten i små biter og ha oppi marinaden natten over.

    Finsnitt pak choy, hodekål og grønnkål. Riv salat i mindre biter. Skjær cherrytomat i to og paprika, agurk og rødløk i små terninger. Bland alle grønnsakene godt sammen.

    Tilsett serranoskinke i tynne skiver og den marinerte osten. Strø over brødkrutonger. Tilsett litt av oljen fra osten, og server salaten straks, gjerne med hvitløksbrød eller annet godt brød.