Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær gulrøtter og reddiker i tynne strimler og snitt kålen fint. Finsnitt vårløken.

    Pisk limesaft, soyasaus, presset hvitløk og sesamolje sammen til en dressing. Bland dressingen med grønnsakene og la dem marinere mens ris og kylling tilberedes.

    Kok risen etter anvisning på pakken.

    Hell soyasaus og vann i en kjele og kok opp. Legg kyllingfiletene i kjelen og damp dem under lokk ved svak varme i ca. 10 minutter til de er gjennomkokte. Del kyllingfiletene i biter.

    Anrett ris i en dyp tallerken og drypp over kokelake fra kyllingen. Fordel grønnsakene over og legg på kyllingbitene. Pynt med frisk koriander.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • Grønnsaker:
  • 2 stk gulrot
  • 2 bunt reddik
  • ½ stk kinakål
  • 1 bunt vårløk
  • Dressing:
  • ½ dl limesaft
  • ½ dl soyasaus
  • 1 båt knust hvitløk
  • 2 ss sesamolje
  • 3 dl hurtigris
  • Kylling:
  • ½ dl soyasaus
  • dl vann
  • 4 stk kyllingfilet
  • ½ potte frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Skjær gulrøtter og reddiker i tynne strimler og snitt kålen fint. Finsnitt vårløken.

    Pisk limesaft, soyasaus, presset hvitløk og sesamolje sammen til en dressing. Bland dressingen med grønnsakene og la dem marinere mens ris og kylling tilberedes.

    Kok risen etter anvisning på pakken.

    Hell soyasaus og vann i en kjele og kok opp. Legg kyllingfiletene i kjelen og damp dem under lokk ved svak varme i ca. 10 minutter til de er gjennomkokte. Del kyllingfiletene i biter.

    Anrett ris i en dyp tallerken og drypp over kokelake fra kyllingen. Fordel grønnsakene over og legg på kyllingbitene. Pynt med frisk koriander.