Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok bulgur og buljongterning som anvist på pakken.

    Hell av buljongen og rør inn smør.

    Skjær brokkoli i biter og hakk vårløken.

    Legg brokkolien i kokende, lettsaltet vann og la den koke i ca. 3 minutter. Hell av vannet og bland med bulgur, vårløk og finhakket hvitløk.

    Anrett salaten på fat og fordel osteterninger og grovt hakkede valnøttkjerner over.

    Bland dressingen sammen og la den trekke litt før den serveres til salaten, f.eks. sammen med litt godt brød.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 dl fullkornsbulgur
  • 1 stk grønnsakbuljong (terning)
  • 2 ss smør
  • 500 g brokkoli
  • 4 stk vårløk
  • 1 båt hvitløk
  • 150 g fetaost i terninger
  • 1 dl valnøttkjerner
  • Dressing:
  • 1 beger lettrømme
  • ¼ ts salt
  • ½ dl finhakkede friske urter

Fremgangsmåte

  • Kok bulgur og buljongterning som anvist på pakken.

    Hell av buljongen og rør inn smør.

    Skjær brokkoli i biter og hakk vårløken.

    Legg brokkolien i kokende, lettsaltet vann og la den koke i ca. 3 minutter. Hell av vannet og bland med bulgur, vårløk og finhakket hvitløk.

    Anrett salaten på fat og fordel osteterninger og grovt hakkede valnøttkjerner over.

    Bland dressingen sammen og la den trekke litt før den serveres til salaten, f.eks. sammen med litt godt brød.