Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok potetene møre og skjær i passe biter mens dem fremdeles er varme.

    Vask og skjær reddikene i skiver.

    Del cherrytomatene i to, skjær spinat i tynne strimler og hakk sjalottløk fint.

    Bland sammen poteter, reddikskiver, sjalottløk, cherrytomater, spinat, oliven og fetaost i en stor bolle.

    Hell over ca. 1 dl av oljen fra fetaosten blandet med balsamicoeddik og server salaten mens den ennå er lun. Smak til med salt og pepper.

    Server godt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 8 stk potet
  • 8 stk reddik
  • 1 stk sjalottløk
  • 20 stk sorte oliven
  • 2 dl frisk spinat
  • 1 beger rød cherrytomat
  • ½ glass fetaost i olje og krydder
  • ½ dl balsamicoeddik
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Kok potetene møre og skjær i passe biter mens dem fremdeles er varme.

    Vask og skjær reddikene i skiver.

    Del cherrytomatene i to, skjær spinat i tynne strimler og hakk sjalottløk fint.

    Bland sammen poteter, reddikskiver, sjalottløk, cherrytomater, spinat, oliven og fetaost i en stor bolle.

    Hell over ca. 1 dl av oljen fra fetaosten blandet med balsamicoeddik og server salaten mens den ennå er lun. Smak til med salt og pepper.

    Server godt brød til.