Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens og skjær løk i tynne skiver.

    Skyll og riv issalat i strimler og del rucculabladene i to.

    Skjær avokadokjøttet i terninger og drypp over litt sitronsaft.

    Vask og del tomatene i to.

    Bland alle ingrediensene, unntatt valnøttene, lett sammen. Finhakk valnøttene og dryss over.

    Ha salaten i en tett boks.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 50 g strimlet kokt skinke
  • 4 stk rød cherrytomat
  • ¼ stk issalat
  • ½ pk ruccula
  • ½ stk rødløk
  • ½ stk moden avokado
  • 1 ts sitronsaft
  • 8 stk valnøttkjerner
  • ½ ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • nykvernet pepper
Samlebilde av salat med skinke og avokado og woket salat i to boller.

Fremgangsmåte

  • Rens og skjær løk i tynne skiver.

    Skyll og riv issalat i strimler og del rucculabladene i to.

    Skjær avokadokjøttet i terninger og drypp over litt sitronsaft.

    Vask og del tomatene i to.

    Bland alle ingrediensene, unntatt valnøttene, lett sammen. Finhakk valnøttene og dryss over.

    Ha salaten i en tett boks.