Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Surr kinakålen i oljen og avkjøl. Bland kinakålen med ris og vinaigrette (fransk dressing).
    Vend inn grønnsaker, tomat og skinke og legg oppi lunsjboksen.
    Dryss over revet ost og eggebåter.

    Tips: Varier gjerne grønnsakene. Risen kan du erstatte med kokt pasta hvis du har lyst.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ¼ stk kinakål i strimler
  • ¼ ss olje
  • 1 kopp kokt langkornet middagsris
  • ¼ dl fransk dressing
  • hg kokte wokgrønnsaker
  • stk delte rød cherrytomat
  • 50 g bog av svin i strimler
  • ½ dl revet hvitost
  • 1 stk hardkokte egg i båter
Salat med kinakål i lunsjboks

Fremgangsmåte

  • Surr kinakålen i oljen og avkjøl. Bland kinakålen med ris og vinaigrette (fransk dressing).
    Vend inn grønnsaker, tomat og skinke og legg oppi lunsjboksen.
    Dryss over revet ost og eggebåter.

    Tips: Varier gjerne grønnsakene. Risen kan du erstatte med kokt pasta hvis du har lyst.