Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær melonkjøttet i terninger og ha dem over i en bolle eller i en kurv laget av uthulet vannmelon. Bland inn lime- og sitronsaft og smak til med sukker. Rør forsiktig inn kokosmelk. Hakk nøttene og dryss dem på toppen.

    Server salaten avkjølt.

INGREDIENSER

  • 125 g ogenmelon
  • 125 g cantaloupe melon
  • 125 g galiamelon
  • 125 g honningmelon
  • saften av 1 stk lime
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ss sukker
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 ss hakkede valnøttkjerner
  • 1 ss pistasjenøtter
Miljøbilde av fruktsalat servert i en uthult vannmelon.

Fremgangsmåte

  • Skjær melonkjøttet i terninger og ha dem over i en bolle eller i en kurv laget av uthulet vannmelon. Bland inn lime- og sitronsaft og smak til med sukker. Rør forsiktig inn kokosmelk. Hakk nøttene og dryss dem på toppen.

    Server salaten avkjølt.