Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Dette er bare et forslag til salatsorter du kan bruke i denne salaten.  Her står du fritt til å benytte de sortene du ønsker.

    Riv salaten i biter, fjern grove stilker.  Salaten skal rives - ikke skjæres!  Legg salaten i en bolle.

    Rist ingrediensene til dressingen godt sammen og hell over salaten rett før servering.  Vendes slik at dressingen blir jevnt fordelt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk rød lollo salat
  • 100 g ruccula
  • ½ stk romanosalat
  • Dressing:
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss vineddik
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 båt presset hvitløk
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper

Fremgangsmåte

  • Dette er bare et forslag til salatsorter du kan bruke i denne salaten.  Her står du fritt til å benytte de sortene du ønsker.

    Riv salaten i biter, fjern grove stilker.  Salaten skal rives - ikke skjæres!  Legg salaten i en bolle.

    Rist ingrediensene til dressingen godt sammen og hell over salaten rett før servering.  Vendes slik at dressingen blir jevnt fordelt.