Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask og tørk salaten.

    Fordel salaten på et fat.

    Vask reddikene. Skjær dem i skiver med en skarp kniv eller på en mandolin. Legg gjerne skivene litt i kaldt vann.

    Fordel reddiker og spirer på salaten, og pynt gjerne med friske urter.

    Server med en frisk sennepsdressing.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 200 g småbladet salat
  • 2 stk asiatisk reddik
  • 50 g alfalfaspirer
Salat med asiatiske reddiker

Fremgangsmåte

  • Vask og tørk salaten.

    Fordel salaten på et fat.

    Vask reddikene. Skjær dem i skiver med en skarp kniv eller på en mandolin. Legg gjerne skivene litt i kaldt vann.

    Fordel reddiker og spirer på salaten, og pynt gjerne med friske urter.

    Server med en frisk sennepsdressing.