Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll og riv salaten. Skjær kyllingfiletene i strimler og brun dem. Rens og skjær sjalottløk i tynne skiver. Del mangoen, fjern skallet og skjær i tynne strimler.

    Dander alt på et fat eller i porsjonstallerkener. Hell karridressingen over like før servering eller server dressingen ved siden av.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk rød lollo salat
  • 100 g ruccula
  • ½ stk romanosalat
  • noen blader med ekeblad- og bataviasalat
  • 2 stk kyllingfilet
  • 4 ss brune bønner
  • 2 stk sjalottløk i skiver
  • 1 stk mango
  • 10 stk valnøttkjerner
  • Karridressing:
  • dl majones
  • dl yoghurt naturell
  • 1 ts karri
Middagssalat med mango og kylling

Fremgangsmåte

  • Skyll og riv salaten. Skjær kyllingfiletene i strimler og brun dem. Rens og skjær sjalottløk i tynne skiver. Del mangoen, fjern skallet og skjær i tynne strimler.

    Dander alt på et fat eller i porsjonstallerkener. Hell karridressingen over like før servering eller server dressingen ved siden av.