Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Finstrimle kålen. Skrell og riv gulrøttene. Skjær stilksellerien i tynne skiver og vårløk i tynne ringer.

    Bland sammen yoghurt, sirup og eddik og smak til med salt og pepper.

    Bland til slutt inn hakkede nøtter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk hodekål
  • 2 stk gulrot
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 4 stk vårløk
  • 100 g valnøttkjerner (pekannøtter kan også brukes)
  • Dressing:
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 ss mapel sirup
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Finstrimle kålen. Skrell og riv gulrøttene. Skjær stilksellerien i tynne skiver og vårløk i tynne ringer.

    Bland sammen yoghurt, sirup og eddik og smak til med salt og pepper.

    Bland til slutt inn hakkede nøtter.