Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll quinoaen og kok den som anvist på pakken, gjerne i vann tilsatt buljong. Avkjøl og rist kornene fra hverandre f.eks. med en gaffel.

    Skyll kål og vårløk og finsnitt dem.

    Del granateplet ved å skjære et snitt rundt skallet diagonalt (NB. Bare i skallet). Brekk granateplet i biter og plukk ut kjernene.

    Finhakk koriander.

    Bland alle ingrediensene sammen, men spar noen granateplekjerner til pynt.

    Press limesaft over salaten og litt nykvernet pepper.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk nykål, sommerkål
  • 1 bunt vårløk
  • 1 stk granateple
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 100 g quinoa
  • saften av 1 stk lime
  • pepper
Oppskriftsbilde av nykålsalat med quinoa og granateplekjerner servert i en hvit, dyp tallerken.

Fremgangsmåte

  • Skyll quinoaen og kok den som anvist på pakken, gjerne i vann tilsatt buljong. Avkjøl og rist kornene fra hverandre f.eks. med en gaffel.

    Skyll kål og vårløk og finsnitt dem.

    Del granateplet ved å skjære et snitt rundt skallet diagonalt (NB. Bare i skallet). Brekk granateplet i biter og plukk ut kjernene.

    Finhakk koriander.

    Bland alle ingrediensene sammen, men spar noen granateplekjerner til pynt.

    Press limesaft over salaten og litt nykvernet pepper.