Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene godt og kok dem møre. Damp dem godt.

    Pisk sammen eddik, olje, salt og pepper.

    Skjær sukkererter i mindre biter på langs, del tomatene i grove biter.

    Anrett sukkererter, tomatbiter og hele små nypoteter på et serveringsfat.

    Hell dressingen over salaten eller ha den i en liten bolle for seg.

    Om du ønsker, så kan du pynte med litt frisk basilikum før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g nypotet - små
  • 200 g sukkererter
  • 5 stk plommetomat
  • Dressing:
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 2 ss dijonsennep
  • 1 dl olivenolje
  • salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene godt og kok dem møre. Damp dem godt.

    Pisk sammen eddik, olje, salt og pepper.

    Skjær sukkererter i mindre biter på langs, del tomatene i grove biter.

    Anrett sukkererter, tomatbiter og hele små nypoteter på et serveringsfat.

    Hell dressingen over salaten eller ha den i en liten bolle for seg.

    Om du ønsker, så kan du pynte med litt frisk basilikum før servering.