Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll gulrøttene og del dem i mindre biter. Skrell løken og del den i båter. Del hvitløksbåtene i to.

    Ha alle grønnsakene i en ildfast form sammen med potetene.

    Hell over oljen og salt og pepper.

    Legg friske rosmarinstilker over på toppen.

    Bak alt i ovnen på 200°C i 20-30 minutter til det er mørt.

    Server potetsalaten lun.

     

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g nypotet
  • 8 stk gulrot - små
  • 3 stk rødløk
  • 2 båt hvitløk
  • 2 stilk frisk rosmarin
  • 3 ss olivenolje
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Skyll gulrøttene og del dem i mindre biter. Skrell løken og del den i båter. Del hvitløksbåtene i to.

    Ha alle grønnsakene i en ildfast form sammen med potetene.

    Hell over oljen og salt og pepper.

    Legg friske rosmarinstilker over på toppen.

    Bak alt i ovnen på 200°C i 20-30 minutter til det er mørt.

    Server potetsalaten lun.