Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Legg skiver av spekeskinke på bakepapir på stekeplate og stek dem sprø i ovnen ved 200°C i ca. 8 minutter.

    Brekk av den nederste delen av aspargesen.

    Kok pasta etter anvisning på pakken. Legg i asparges og erter de siste minuttene av koketiden. La pasta og grønnsaker renne av og hell tilbake i kjelen.

    Tilsett finsnittet kinakål og rør i olje og ost. Bland forsiktig til osten er smeltet.

    Hakk dill og bland med pasta. Krydre med salt og pepper og server den sprøstekte spekeskinken til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 70 g spekeskinke
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 300 g pastaskruer eller annen pasta
  • 300 g sukkererter
  • 1 ss olivenolje
  • 200 g kremost lett
  • ½ stk finsnittet kinakål
  • 1 bunt frisk dill
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Legg skiver av spekeskinke på bakepapir på stekeplate og stek dem sprø i ovnen ved 200°C i ca. 8 minutter.

    Brekk av den nederste delen av aspargesen.

    Kok pasta etter anvisning på pakken. Legg i asparges og erter de siste minuttene av koketiden. La pasta og grønnsaker renne av og hell tilbake i kjelen.

    Tilsett finsnittet kinakål og rør i olje og ost. Bland forsiktig til osten er smeltet.

    Hakk dill og bland med pasta. Krydre med salt og pepper og server den sprøstekte spekeskinken til.