Oppskriftsbilde av pastasalat med sjampinjong og geitost i hvit bolle.

Pastasalat med sjampinjong og geitost

En enkel, men kjempegod salat som du gjerne kan servere varm. Sjampinjong, squash, løk og ruccula sammen med geitost og hvitløk gir en pikant og spennende smak. Server salaten med godt brød til.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Kok pasta al dente etter anvisning på pakken.

Del sopp i fire og skjær squash i tynne skiver. Skrell løk og hvitløk og skjær i tynne skiver.

Varm olivenolje i en panne og stek stopp noen minutter. Legg i squash, løk og hvitløk og stek til det er mykt og blankt. Tilsett pasta og la det bli varmt. Strø på salt og pepper.

Bland i ruccula og smuldre geitosten over ved servering.

Fintstrimle basilikum og strø over salaten. Til slutt litt høvlet parmesam.

Legg til på Min side
Del på Facebook