Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok pasta al dente etter anvisning på pakken.

    Del sopp i fire og skjær squash i tynne skiver. Skrell løk og hvitløk og skjær i tynne skiver.

    Varm olivenolje i en panne og stek stopp noen minutter. Legg i squash, løk og hvitløk og stek til det er mykt og blankt. Tilsett pasta og la det bli varmt. Strø på salt og pepper.

    Bland i ruccula og smuldre geitosten over ved servering.

    Fintstrimle basilikum og strø over salaten. Til slutt litt høvlet parmesam.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g tynn spagetti
  • 150 g frisk sjampinjong
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk løk
  • 2 båt hvitløk
  • olivenolje til steking
  • salt og pepper
  • 40 g ruccula
  • 150 g hvit geitost
  • 1 potte frisk basilikum
  • høvlet parmesan etter smak
Oppskriftsbilde av pastasalat med sjampinjong og geitost i hvit bolle.

Fremgangsmåte

  • Kok pasta al dente etter anvisning på pakken.

    Del sopp i fire og skjær squash i tynne skiver. Skrell løk og hvitløk og skjær i tynne skiver.

    Varm olivenolje i en panne og stek stopp noen minutter. Legg i squash, løk og hvitløk og stek til det er mykt og blankt. Tilsett pasta og la det bli varmt. Strø på salt og pepper.

    Bland i ruccula og smuldre geitosten over ved servering.

    Fintstrimle basilikum og strø over salaten. Til slutt litt høvlet parmesam.