Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok pastaen etter anvisning på pakken og la vannet renne godt av.

    Skjær sukkerertene i to og de soltørkede tomatene i små biter. Skjær de friske tomatene i fire.

    Ha pasta i en bolle sammen med sukkererter, soltørkede tomater, friske tomater og oliven. Bland godt.

    Bland olje og sitronsaft i en dressing og hell over salaten. Vend forsiktig slik at dressingen fordeler seg i salaten. Smak til med nykvernet pepper.

    Legg på skiver av mozzarella og pynt med frisk basilikum.

     

    Tips: Husk å legge salaten i en tett boks hvis du skal ha den med som matpakke.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 300 g fullkornpasta , skruer eller rør
  • 20 stk sukkererter
  • 10 stk soltørkede tomater
  • 8 stk rød cherrytomat
  • 20 stk sorte oliven
  • vann til koking
  • Dressing:
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • sort pepper
  • 1 stk mozzarella
  • frisk basilikum
Oppskriftsbilde av pastasalat servert i matboks.

Fremgangsmåte

  • Kok pastaen etter anvisning på pakken og la vannet renne godt av.

    Skjær sukkerertene i to og de soltørkede tomatene i små biter. Skjær de friske tomatene i fire.

    Ha pasta i en bolle sammen med sukkererter, soltørkede tomater, friske tomater og oliven. Bland godt.

    Bland olje og sitronsaft i en dressing og hell over salaten. Vend forsiktig slik at dressingen fordeler seg i salaten. Smak til med nykvernet pepper.

    Legg på skiver av mozzarella og pynt med frisk basilikum.

     

    Tips: Husk å legge salaten i en tett boks hvis du skal ha den med som matpakke.