Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Lag dressingen først ved å blande alle ingrediensene i en bolle og la den stå og trekke i kjøleskapet mens salaten lages.

    Skrubb potetene og kok dem knapt møre.

    Kok bønnene knapt møre i lettsaltet vann.

    Del avokadoen i litt store biter, sukkerertene på langs, reddikene i skiver og riv salaten i mindre biter.

    Kok eggene i 8 minutter.

    Anrett alle grønnsakene på et serveringsfat.

    Riv fisken i biter og del eggene i to og legg det på salaten.

    Drypp dressingen over like før servering eller ha den i en bolle for seg.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 600 g nypotet
  • 200 g aspargesbønner
  • 150 g sukkererter
  • 1 stk avokado
  • 200 g hjertesalat - eller annen salat
  • ½ bunt reddik
  • 400 g varmrøkt laks
  • 6 stk egg
  • Sennepsdressing:
  • 5 ss lett crème fraîche
  • 1 ss dijonsennep
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss sukker
  • 2 ss hakkede friske urter - bruk det du liker
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Lag dressingen først ved å blande alle ingrediensene i en bolle og la den stå og trekke i kjøleskapet mens salaten lages.

    Skrubb potetene og kok dem knapt møre.

    Kok bønnene knapt møre i lettsaltet vann.

    Del avokadoen i litt store biter, sukkerertene på langs, reddikene i skiver og riv salaten i mindre biter.

    Kok eggene i 8 minutter.

    Anrett alle grønnsakene på et serveringsfat.

    Riv fisken i biter og del eggene i to og legg det på salaten.

    Drypp dressingen over like før servering eller ha den i en bolle for seg.