Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Kok potetene og skrell dem.

    Rens bønnene og damp dem i lettsaltet vann ca. 8 minutter.

    Skjær poteter i skiver og bland med bønner og vårløk. Bland sammen olje og sitronsaft, salt og pepper.

    Hell dressingen over potetene og server til f.eks. grillmat.

    Bruk gjerne nypoteter om du får tak i det.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 kg potet
  • 150 g salatbønner (andre grønne bønner kan også brukes)
  • 3 stk vårløk i tynne skiver
  • Dressing:
  • saften av 1 stk sitron
  • 2 ss olivenolje
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Kok potetene og skrell dem.

    Rens bønnene og damp dem i lettsaltet vann ca. 8 minutter.

    Skjær poteter i skiver og bland med bønner og vårløk. Bland sammen olje og sitronsaft, salt og pepper.

    Hell dressingen over potetene og server til f.eks. grillmat.

    Bruk gjerne nypoteter om du får tak i det.