Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok potetene til de er møre. Avkjøles helt.

    Del potetene i to eller fire avhengig av størrelsen.

    Bland sammen kesam, finsnittet vårløk, presset hvitløk og sitronsaft. Vend inn finhakket gressløk og smak til med salt og pepper.

    Vend potetene forsiktig inn i dressingen.

    La potetsalaten få trekke minst en time før servering.

    Passer godt til spekemat, grillmat og røkt skinke.

INGREDIENSER

  • 1 kg nypotet
  • 3 stk vårløk
  • 3 dl kesam
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Kok potetene til de er møre. Avkjøles helt.

    Del potetene i to eller fire avhengig av størrelsen.

    Bland sammen kesam, finsnittet vårløk, presset hvitløk og sitronsaft. Vend inn finhakket gressløk og smak til med salt og pepper.

    Vend potetene forsiktig inn i dressingen.

    La potetsalaten få trekke minst en time før servering.

    Passer godt til spekemat, grillmat og røkt skinke.