Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask potetene og kok dem møre. Avkjøl dem litt.

    Skyll og del alle grønnsakene i mindre biter. Ha alt i en stor bolle.

    Vend dressingen inn i potetsalaten eller server den i en liten bolle ved siden av.

    Salaten serveres som en egen liten rett med godt brød til eller som tilbehør til middag.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ kg potet
  • 1 pk ruccula
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 3 stk vårløk
  • 1 bunt reddik
  • 1 pk sukkererter
  • 1 dl fransk dressing
Potetsalat med tomater servert på hvitt fat.

Fremgangsmåte

  • Vask potetene og kok dem møre. Avkjøl dem litt.

    Skyll og del alle grønnsakene i mindre biter. Ha alt i en stor bolle.

    Vend dressingen inn i potetsalaten eller server den i en liten bolle ved siden av.

    Salaten serveres som en egen liten rett med godt brød til eller som tilbehør til middag.