Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok potetene i vann til de er møre. Avkjøl.

    Skrell og del potetene i biter.

    Del sukkererter i minre biter.

    Skjær løk og reddiker i tynne skiver.

    Skrell eplene, fjern kjernehusene og del dem i terninger.

    Grovhakk dill og koriander.

    Bland alle ingrediensene sammen i en salatbolle.

    Pisk sammen ingrediensene til dressingen og smak til med pepper.

    Bland dressingen forsiktig i salaten eller server den ved siden av.

INGREDIENSER

  • 6 stk potet
  • 1 pk sukkererter
  • 1 stk rødløk
  • 1 bunt reddik
  • 2 stk eple
  • 10 stk sorte oliven
  • hakket frisk dill etter smak
  • hakket frisk koriander etter smak
  • Dressing:
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss pesto
  • smak til med pepper

Fremgangsmåte

  • Kok potetene i vann til de er møre. Avkjøl.

    Skrell og del potetene i biter.

    Del sukkererter i minre biter.

    Skjær løk og reddiker i tynne skiver.

    Skrell eplene, fjern kjernehusene og del dem i terninger.

    Grovhakk dill og koriander.

    Bland alle ingrediensene sammen i en salatbolle.

    Pisk sammen ingrediensene til dressingen og smak til med pepper.

    Bland dressingen forsiktig i salaten eller server den ved siden av.