Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok potetene, avkjøl, skrell og skjær dem i båter.

    Kok eggene i ca. 8 minutter. Skyll dem en stund i kaldt vann og skrell dem.

    La tunfisken renne godt av.

    Skjær løen i tynne ringer.

    Bland alle ingrediensene til salaten forsiktig sammen og legg på fat.

    Hakk kruspersillen og bland med crème fraîche. Smak til med salt og pepper.

    Server salaten med dressingen og ferskt brød.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 6 stk potet
  • 4 stk egg
  • 1 boks hermetisk tunfisk i olje
  • 1 stk rødløk
  • 250 g rød cherrytomat
  • 1 dl kapers
  • Dressing:
  • 2 dl lett crème fraîche
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • salt og pepper etter smak
Miljøbilde av potetsalat med kokt egg og tunfisk.

Fremgangsmåte

  • Kok potetene, avkjøl, skrell og skjær dem i båter.

    Kok eggene i ca. 8 minutter. Skyll dem en stund i kaldt vann og skrell dem.

    La tunfisken renne godt av.

    Skjær løen i tynne ringer.

    Bland alle ingrediensene til salaten forsiktig sammen og legg på fat.

    Hakk kruspersillen og bland med crème fraîche. Smak til med salt og pepper.

    Server salaten med dressingen og ferskt brød.