Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Stek kyllingfiletene i olje i en stekepanne, ca. 5 minutter på hver side.

    Kok quinoa etter anvisning på pakken.

    Skjær kyllingen i litt store biter.

    Del og rens paprika og skjær i skiver. Skjær tomatene i to og rens sukkerertene.

    Bland quinoa med kylling, paprika, sukkererter og tomater og smak til med salt og pepper.

    Del avokadoen og fjern steinen. Ta ut kjøttet og mos det med en gaffel.

    Bland avokado, hvitløk, litt limesaft, salt, pepper og noen dråper tabasco.

    Server salaten med dressingen og godt brød.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk kyllingfilet
  • 1 ss olje
  • sitronsaft
  • 120 g quinoa
  • 1 stk gul paprika
  • 1 pk sukkererter
  • 250 g rød cherrytomat
  • salt og pepper etter smak
  • Dressing:
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 stk avokado
  • 1 stk lime
  • 1 båt hvitløk - finhakket
  • noen dråper tabasco

Fremgangsmåte

  • Stek kyllingfiletene i olje i en stekepanne, ca. 5 minutter på hver side.

    Kok quinoa etter anvisning på pakken.

    Skjær kyllingen i litt store biter.

    Del og rens paprika og skjær i skiver. Skjær tomatene i to og rens sukkerertene.

    Bland quinoa med kylling, paprika, sukkererter og tomater og smak til med salt og pepper.

    Del avokadoen og fjern steinen. Ta ut kjøttet og mos det med en gaffel.

    Bland avokado, hvitløk, litt limesaft, salt, pepper og noen dråper tabasco.

    Server salaten med dressingen og godt brød.