Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland revne gulrøtter og finsnittet fennikel og rødløk i en bolle. Skrell appelsinene og skjær ut båter - gjerne uten hinnene.

    Rør sammen dressingen og vend den i grønnsakene. Strø på hakkede valnøttkjerner ved servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk finreven gulrot
  • 1 stk finsnittet fennikel
  • 1 stk finstrimlet rødløk
  • 2 stk appelsin
  • 50 g grovhakkiede valnøttkjerner
  • Dressing:
  • saften av 1 stk sitron
  • smak til med sukker

Fremgangsmåte

  • Bland revne gulrøtter og finsnittet fennikel og rødløk i en bolle. Skrell appelsinene og skjær ut båter - gjerne uten hinnene.

    Rør sammen dressingen og vend den i grønnsakene. Strø på hakkede valnøttkjerner ved servering.