Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Legg salatbladene i bunnen av porsjonsskåler.

    Bland alle ingrediensene til coctailen forsiktig og fordel over i skålene.

    Bland dressingen raskt sammen og hell den over rett før servering.

    Pynt med friske jordbær.

    Server salaten med loff eller små kuvertbrød.

    Tips: Du kan gjerne bruke kefirmelk istedenfor cultura, om du ønsker.

     

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 250 g jordbær
  • 200 g rensede reker
  • 8 stk store salatblad
  • 3 stilk stilkselleri (stangselleri) i biter
  • 1 stk stor avokado i biter
  • 100 g grovhakkede valnøttkjerner
  • Dressing:
  • dl lettrømme
  • ½ dl cultura naturell
  • salt og pepper
  • 1 ss finhakket frisk rosmarin

Fremgangsmåte

  • Legg salatbladene i bunnen av porsjonsskåler.

    Bland alle ingrediensene til coctailen forsiktig og fordel over i skålene.

    Bland dressingen raskt sammen og hell den over rett før servering.

    Pynt med friske jordbær.

    Server salaten med loff eller små kuvertbrød.

    Tips: Du kan gjerne bruke kefirmelk istedenfor cultura, om du ønsker.

     

Lag noe godt Se alle (1421)