Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell appelsinene og skjær i skiver. Disse deles i to. Saft som renner av kan blandes i dressingen.

    Visp sammen ingrediensene til dressing og smak til. Rens og vask salatene.

    Fordeles pent i en salatbolle/på tallerken.

    Skjær løken i strimler og tomatene i to. Legg alt pent opp, godt fordelt og slå dressingen over.

    Fordel roastbiffskivene og pepre alt godt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 300 g roastbiff i tynne skiver
  • 12 stk cocktailtomat
  • 2 stk appelsin i skiver
  • 1 stk liten rødløk
  • 1 stk ekebladsalat
  • ½ pk ruccula
  • Dressing:
  • 2 ss god olivenolje
  • 2 ts balsamicoeddik
  • 1 båt knust hvitløk
  • godt med pepper
Oppskriftsbilde av roastbiffsalat med appelsin, cherrytomater og rødløk servert på hvit tallerken.

Fremgangsmåte

  • Skrell appelsinene og skjær i skiver. Disse deles i to. Saft som renner av kan blandes i dressingen.

    Visp sammen ingrediensene til dressing og smak til. Rens og vask salatene.

    Fordeles pent i en salatbolle/på tallerken.

    Skjær løken i strimler og tomatene i to. Legg alt pent opp, godt fordelt og slå dressingen over.

    Fordel roastbiffskivene og pepre alt godt.