Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Strimle kålen fint, det er lettest med en god ostehøvel. Rens og skjær paprikaen i små terninger, stilksellerien i tynne skiver. Skrell eplet og skjær det i små terninger.

    Bland alt.

    Rør sammen ingrediensene til dressingen og bland den i salaten.

    Sprekt og friskt tilbehør til stekte fisk- og kjøttretter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk rødkål
  • ½ stk grønn paprika
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk syrlig eple
  • Dressing:
  • 1 dl lettrømme
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 1 ss hakket frisk gressløk
  • 1 ss hakket frisk kruspersille
  • 1 ss hakket frisk estragon
  • smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Strimle kålen fint, det er lettest med en god ostehøvel. Rens og skjær paprikaen i små terninger, stilksellerien i tynne skiver. Skrell eplet og skjær det i små terninger.

    Bland alt.

    Rør sammen ingrediensene til dressingen og bland den i salaten.

    Sprekt og friskt tilbehør til stekte fisk- og kjøttretter.