Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Pisk marinaden av appelsinsaft, flytende honning (eller lønnesirup om ønskelig) og olje. Bland rødkål, appelsin, eple, purre, gulrot og nøtter. Vend salaten og marinaden sammen og server.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk finsnittet rødkål
  • 1 stk eple i biter
  • 1 stk appelsin i store biter
  • 1 stk purre i tynne ringer
  • 1 stk revet gulrot
  • 1 dl grovt hakkede hasselnøtter
  • 2 ss olje
  • 1 dl appelsinsaft
  • 1 ts flytende honning

Fremgangsmåte

  • Pisk marinaden av appelsinsaft, flytende honning (eller lønnesirup om ønskelig) og olje. Bland rødkål, appelsin, eple, purre, gulrot og nøtter. Vend salaten og marinaden sammen og server.